25 moderni divvietīgi dīvāni

Universāls risinājums mājai un birojam. Tie vienlīdz labi izskatīsies gan viesistabā, gan birojā vai reģistratūrā.

Grūti noticēt, bet savulaik dīvāns bija greznība, ko varēja atļauties tikai daži cilvēki. Tagad to var atrast jebkurā interjerā. Tas jo īpaši attiecas uz mūsdienīgiem divvietīgiem dīvāniem. Dīvāns ir praktiski neaizstājams dzīvojamās un darba telpās.

Šādu modeļu galvenās priekšrocības ir šādas kompakts. Mazā viesistabā vai guļamistabā trīs vai četru sēdvietu dīvāns izskatīsies pārāk liels. Un divvietīgais tie neaizņem papildu metrus vietas un joprojām nodrošina tādu pašu komfortu kā "lielākie brāļi".

Mūsdienu divvietīgo dīvānu elegantais dizains padara tos piemērotus birojiem. Tie ir ideāli piemēroti izmantošanai kā ādas dīvāni ar taisnu atzveltni un bez roku balstiem.

Mūsdienīgi divvietīgie dīvāni ir ideāli piemēroti mājoklim nesaliekams, ar izliektu vai salokāmu atzveltni, polsterētu sēdekli un roku balstiem. Papildu dizaina elementi parasti ir dekoratīvie spilveni. Taču divguļamo dīvānu ražotāji galveno uzmanību pievērš to korpusa vai kāju formai un polsterējuma krāsai. Mūsu dīvānu komplektu attēlu klāsts ļauj jums izdarīt pareizo izvēli!

Lasīt arī  Ekaterina Siver par franču minimālismu
Novērtējiet rakstu
( Vēl nav neviena vērtējuma )
Lace Kalnins

Sveiki, mājas komforta un uzlabošanas entuziasti! Es esmu Lace Kalnins, pieredzējis dizainers ar bagātu pieredzi un aizraušanos pārveidot dzīves telpu par stila un miera oāzi. Ļaujiet man aizvest jūs ceļojumā pa manu dizaina odiseju, kurā katrs projekts ir nodaļa stāstā par mājokļa, kas rezonē ar komfortu un eleganci, radīšanu.

Pievienojiet komentārus

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: